Hilversum Alive

A vintage coffee party
Standaard

We beginnen bekend te worden in Hilversum denk ik. De vraag is via via bij ons terecht gekomen. Of wij met de koffiebar op Hilversum Alive willen staan. Het grootste festival van Hilversum en ver daar buiten…

Jeetje, dat kan wel eens een beetje te veel van het goede zijn. Dat festival is erg druk en 3 dagen. Kunnen wij dat wel aan? Natuurlijk kunnen wij dat! Wel versterking regelen, het gaan namelijk erg lange dagen worden.

Vrijdag hebben we de hele ochtend de tijd om op te bouwen, onze prachtige grote partytent staat als een huis. We hebben voor het eerst een speciale melk dispenser gehuurd om warme melk te kunnen schenken. Omdat we op deze manier wel de concurrentie aan willen gaan met de cappuccino van de horeca naast ons. Aan het eind van de middag gaat het festival beginnen en mogen aan de slag. Er zijn heel veel kopjes koffie gezet en een groot deel daarvan met warme melk. Dat betekend dat we die dispenser volgende keer weer willen hebben.

Het festival zit er op, we zijn 3 dagen verder. Uitgeput van het staan en vele kletsen met zo veel verschillende mensen. Dit is echt wat we leuk vinden. Genieten van elke uur dat we achter onze bar staan en als er geen klanten zijn, staan we te dansen voor de bar.

Volgend jaar weer?