Magneetfestival

Magneet festival
Standaard

Tijdens het zoeken naar leuke festivals waar we kunnen vragen te mogen staan kwam ik op de site terecht van Magneet. Een beetje een hippie sfeer met veel kleurtjes, zelf gebouwde objecten en muziek. Het is een driedaags festival, het echte werk dus eigenlijk.

Inschrijven gaat niet, ze werken met een pitch systeem. We moeten ons idee via facebook promoten en zo veel mogelijk likes binnen halen. Vol enthousiasme beginnen we aan het bekend maken binnen onze vriendengroepen en de likes lopen binnen. We krijgen de opdracht! 3 dagen lang koffie verkopen!

Het weer viel tegen, er was heel veel wind en het regende behoorlijk. Maar met partytent was het redelijk te doen. Koud was het ook en dat is met onze jurkjes wel een beetje lastig. We hadden elke dag een vriendin om ons te helpen, heel fijn, omdat de dagen erg lang waren. Open tot een uur of 23:00, daarna opruimen en nog naar huis rijden. De volgende ochtend weer op tijd wakker worden, om 11:00 de eerste koffie weer schenken.

Dit was een geweldige ervaring en dit wis wat we willen doen, meerdere dagen feesten. We ontmoeten zo veel leuke mensen en hebben zulke leuke gespreken. Nee, moe is echt een understatement na 3 dagen, compleet uitgeput komt dichter in de buurt. Maar wat hebben we genoten. De laatste avond afgesloten met een groot vuur en een glas wijn.

magneet