Het idee

A Vintage Coffee Party
Pagina

Het idee om onze eigen koffiebar te beginnen in ontstaan op een festival. Terwijl we achterover lagen te loungen in een kruiwagen, onze voeten in een teiltje warm water en kop koffie. Beide genieten we met volle teugen van festivals, maar daar werken en je eigen kraam of foodtruck te hebben leek ons fantastisch. We besloten daar ter plekke dat we koffie wilde verkopen en dan ook nog het liefst in thema.

Na de nodige gesprekken is het beeld wat we voor ogen hadden een serieus idee geworden. We gaan een bar stylen in vintage kleuren, werken met echte oude koffiemolens en gaan filterkoffie zetten voor de klanten. Geen stress en haastig gedoe, gewoon goede koffie! Om het beeld compleet te maken, gaan wij in petticoats en draaien we oude rock ’n roll muziek. Alleen de voorpret is al geweldig!

Koningsdag 2014 was onze eerste activiteit. In het Dudokpark in Hilversum stonden we in een heerlijk voorjaarszonnetje met volle teugen te genieten van ons kleine succes. De hoeveelheid kopjes koffie was niet bij te houden. De zelf gebakken appeltaartjes waren op, net als onze voeten… Kom maar op met het volgende evenement, wij staan er klaar voor!

Albertine Wierbos
Marion Bode